Servies huren?

Organiseer een high tea

Wil je eens een high tea organiseren en de tafel leuk aankleden, maar heb je geen zin in (je eigen) standaard servies? Dan ben je hier aan het goede adres! Een mooi aangeklede tafel is natuurlijk voor elke gelegenheid een goed idee, denk bijvoorbeeld aan een vriendinnenmiddag, babyshower of (de start van een) vrijgezellendag. En natuurlijk kun je een kinderfeestje ook leuk aankleden! Het enige dat je hoeft te doen, is voor het eten te zorgen!

Kies voor gemak!

Je kunt bij mij servies huren en zelf de tafel dekken, of ik kom de tafel bij je dekken op locatie. Dat kan  bij je thuis of waar je je tafel maar wilt neerzetten. Als ik er maar kan komen met de auto. Sowieso heb je dan een heerlijke mix-en-match aan bloemetjesservies, zodat jullie later met de pink omhoog kunnen theedrinken.

Je kunt momenteel tot 25 personen huren.

Je kunt het servies afhalen en terugbrengen, maar tegen een vergoeding (binnen een straal van 25 km rondom Purmerend) breng en haal ik het servies. Amsterdam centrum uitgezonderd.

Als je geen zin hebt in de afwas (het servies mag absoluut NIET in de vaatwasser!), kan ik die ook voor je doen tegen een kleine vergoeding.

Wanneer je ervoor kiest om de tafel door mij te laten dekken, krijg je het totale pakket; ik neem (kanten) tafelkleden, vaasjes met bloemen, etagères, schalen en natuurlijk het bloemetjesservies mee. 

Tarieven

Hier vind je de tarieven voor de verhuur van los servies. Voor een offerte voor tafeldekken op locatie of overige vragen, kun je hier contact opnemen.

© 2021 - 2023 Cake Obsession | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel