Afgelopen maand bij Cake Obsession

Ik zou het bijna vergeten, mijn blog voor deze maand! En daar is maar één reden voor; druk druk druk! Hoe leuk is het om dat een keer te kunnen zeggen?! Nu is het zeker niet zo dat élke maand zo druk is hoor, integendeel. Maar zal ik nu eens delen wat ik onder andere afgelopen maand deed voor Cake Obsession?

Van alles in het teken van high teas en tafels dekken

Half januari had ik de lancering van de high tea-samenwerking met Bij Moeders. Ik ben druk bezig geweest daarvoor content te maken. 

Vervolgens heb ik een hele dag mogen brainstormen en nadenken over de webshop bij een livedag met een dame die veel van webshops weet. Dit was samen met nog 3 andere onderneemsters (ik vind het heel wat om mezelf onderneemster te noemen, maar ik geloof wel dat het echt zo is!), en zo konden we elkaar aanvullen en delen waar we tegenaan liepen. Een heel leuke, leerzame en waardevolle dag. Ik heb hieruit voor nu een aantal projecten gehaald voor mezelf, die ik zo langzamerhand achter de schermen aan het behandelen ben. Vandaar dat er zo nu en dan ook wel echt wat verandert aan de website. Leuk om te doen, en vooral omdat ik nu weer een beetje gerichter bezig kan zijn!

Tafels dekken met een extraatje

Daarnaast mocht ik op uitnodiging van een cateraarster de tafels dekken in een theater. Misschien heb je het al eens op mijn social media gezien; vorig jaar mocht ik in datzelfde theater óók tafels dekken. Toen was er een jazzconcert in de middag in de foyer, compleet met een high tea op vintage servies. 13 tafels, rond de 30 personen. Een ontzettend leuk concept! Muziek en eten, er is toch bijna geen betere combinatie?!

Nu had deze zelfde zangeres een Valentijnsconcert gepland, met gastartiesten en een band. Alleen even een slagje groter denkend; het concert zou in de zaal van het theater plaatsvinden. Superslim, want zo kun je veel meer mensen kwijt! En er zouden dan óp de vloer ook tafeltjes komen te staan, waarvoor mensen een Valentijns-high tea konden reserveren. In de week voor het concert bleken alle tafels uitverkocht! Ik kreeg de gastenlijst en ik zou wel wat theepotten tekort komen… Snel nog een aantal kringlopen in de omgeving bezocht, want ja, ik kan natuurlijk niet aankomen met te weinig theepotten! Het was overigens nog moeilijk om die dingen te vinden, die worden denk ik niet zo snel weggedaan. Of ze gaan makkelijk stuk, dat kan natuurlijk ook, zo’n tuit is altijd wel wat kwetsbaar. Het lukte in ieder geval wel en met een voller dan volle auto reed ik naar het theater. Het was even een klusje, maar uiteindelijk konden er 37 mensen genieten van een high tea (van een goede cateraarster) van MIJN vintage servies. Daar was ik toch wel even trots op.

Nu zou je kunnen denken dat ik alleen die grote klussen leuk vind, maar niets is minder waar. Komende week mag ik een tafel dekken voor 5 personen en dat vind ik minstens zo gezellig! Want wat is er nou fijner dan met de mensen die je lief vindt aan tafel te zitten?

Socializen, nieuwe producten en tijd voor een feestje

Verder heb ik ook wel aardig genetwerkt… hé, straks ga ik het nog leuk vinden! Ik had een netwerkkoffie, netwerkworkshop (inclusief kliederen met chocola) én een netwerkontbijt. Zo leuk om andere ondernemers te spreken en te leren kennen. Ik hoop dan ook altijd maar dat dat wederzijds is en dat er iets blijft hangen bij andere mensen. Maar voor mijzelf is het ook goed, want ik leer er altijd van!

Én, wat er ook nog aankomt… nieuwe artikelen. Ik heb wat aanvullende dingen voor de afdeling wegwerpservies gekocht, die ik zelf erg leuk vind. En, nog beter, ook goed te combineren met het huidige assortiment! Ik ben dit nu allemaal in de webshop aan het zetten. Binnenkort online, dus!

Ondertussen heb ik ook een baan in loondienst én een gezinsleven, waarin ook altijd wel wat gebeurt. Met als hoogtepunt: de jongste mocht eind januari afzwemmen voor zijn B-diploma! Dat was nóg een trots moment, trouwens. Voor mij, maar ook voor hem! Beide kinderen zijn nu klaar met zwemmen en dus hebben we nu een periode van bijna 6 jaar zwembad afgesloten! Dat is wel een feestje waard!

Mocht jij nou ook iets te vieren hebben, kijk dan eens in de shop! Of laat je tafel dekken met vintage servies voor een high tea, indien gewenst mét high tea box! Je mag me altijd een berichtje sturen via Instagram, Facebook, info@cakeobsession.nl of via het contactformulier.

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel