Tafelstyling en high tea servies huren

Tafelstyling - High tea servies huren

Jij wilt een high tea organiseren en de tafel mooi aankleden? En heb je geen zin in (je eigen) standaard servies? Dan ben je hier aan het goede adres! Een mooi aangeklede tafel is natuurlijk voor elke gelegenheid een goed idee, denk bijvoorbeeld aan een vriendinnenmiddag, babyshower of (de start van een) vrijgezellendag. En natuurlijk kun je ook een kinderfeestje fantastisch aankleden! Het enige dat je hoeft te doen, is voor het eten te zorgen!

High tea servies huren en het gemak ervan!

Je kunt bij mij vintage / brocante servies huren (je weet wel, dat servies van opa en oma) en zelf de tafel dekken, óf ik kom de tafel bij je dekken op locatie! Dat kan bij je thuis of waar je je tafel maar wilt neerzetten. Als ik er maar kan komen met de auto. Sowieso heb je dan een heerlijke mix-en-match aan bloemetjesservies, zodat jullie later met de pink omhoog kunnen theedrinken.

Je kunt momenteel tot 35 personen huren.

Je kunt het servies afhalen en terugbrengen, maar tegen een km-vergoeding (binnen een straal van 25 km rondom Purmerend) breng en haal ik het servies. Amsterdam centrum uitgezonderd, tenzij ik voor de deur kan parkeren. (Evt. parkeerkosten worden doorberekend.) Wanneer je buiten die 25 km straal woont, ben ik helaas genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen. 

Als je geen zin hebt in de afwas (het servies mag absoluut NIET in de vaatwasser!), kan ik die ook voor je doen tegen een kleine vergoeding.

Wanneer je ervoor kiest om de tafel door mij te laten dekken, krijg je het totale pakket;

ik neem (kanten) tafelkleden, vaasjes met bloemen, etagères, schalen en natuurlijk het bloemetjesservies mee. Totaal GEMAK dus! 

Het gemak van het huren van servies bij het organiseren van je high tea

Zo, nu je hebt besloten theeservies te huren (of mij je tafel te laten dekken) kan de rest van het organiseren van je high tea beginnen! En dat is makkelijker dan je denkt! Ik heb wat tips op een rijtje gezet in mijn blogs en ook een aantal recepten gedeeld! 

Tarieven van high tea servies huren

Hier vind je de tarieven voor de verhuur van los servies. Voor een offerte voor tafeldekken op locatie of overige vragen, kun je hier contact opnemen.

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel