Moederdag / vaderdag high breakfast

Zet je moeder of vader in het zonnetje op Moederdag of Vaderdag met een high breakfast

Wil je je ouders eens verwennen op moeder- of vaderdag? Op zo'n dag speciaal voor moeder of vader kun je een ontbijt op bed doen, maar als je het speciaal wilt maken, dek je de tafel uitgebreid met mooi servies en zet je bloemen op tafel! Bak zoete broodjes bij je ouders met een high breakfast! En dat servies? Daarvoor kun je terecht bij Cake Obsession Tablestyling.

High breakfast organiseren, hoe doe ik dat?

Een high breakfast is simpelweg een ontbijt gepresenteerd zoals je een high tea zou presenteren; dek de tafel met mooie bordjes, gebruik taartplateaus en etagères om verse croissantjes, sandwiches en scones te serveren en zet er mooie bloemen bij. Eventueel maak je er een champagne-ontbijt van met een heerlijke fles bubbels! Hoe feestelijk is dat!

Maar ik heb geen high tea servies, hoe doe ik dat?

In dit geval kun je moeilijk in de kast van je ouders snuffelen naar servies. Of misschien vind je het niet mooi, dat kan natuurlijk ook! Dan heb ik de oplossing; je kunt een set servies voor een high breakfast huren. Bij mij! Hoe handig is dat. Met mijn vintage servies geef je de tafel gelijk een high tea sfeer, dan is de helft van de klus al geklaard! Je kunt huren voor 2 personen, maar ook als je er een gezellig familiegebeuren van wilt maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Maar als je geen tijd hebt om de tafel te dekken, of geen idee hebt hoe, dan kan ik dat ook voor je doen!  Ik neem een leuke mix en match aan vintage servies, (kanten) tafelkleed en bloemen mee. Ik zorg ervoor dat je tafel er keurig uitziet voor het ontbijt en jij hebt een hele zorg minder! 

Hoe krijg jij mijn high tea servies op tafel voor moederdag of vaderdag?

Voor meer informatie check je de tafelstyling-pagina en je kunt me altijd een berichtje sturen als je vragen hebt, of wilt reserveren!

 

 

 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel