Babyshower Purmerend

Babyshower in Purmerend

Heb je plannen om een babyshower met high tea te organiseren en heb je daarvoor servies nodig? Voor een babyshower tafelstyling ben je bij Cake Obsession Tablestyling aan het goede adres! Met vintage / brocante servies te huur, kun je de tafel op een onvergetelijke manier dekken en een fantastische babyshower neerzetten. Of, nog makkelijker, ik kan de tafel voor je dekken, dat neemt je weer wat werk uit handen bij de organisatie van de babyshower! Ik werk vanuit Purmerend en zit zo in Amsterdam en de rest van Noord-Holland!

Je kunt het high tea servies afhalen en terugbrengen, maar tegen een km-vergoeding (binnen een straal van 25 km rondom Purmerend) breng en haal ik het servies. Amsterdam centrum uitgezonderd, tenzij ik voor de deur kan parkeren. (Evt. parkeerkosten worden doorberekend.) Wanneer je buiten die 25 km straal woont, ben ik helaas genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen. 

Babyshower in Purmerend - dek de tafel voor een meisje

Ik werk met mix en match servies, met veelal roze en lila tinten. Persoonlijk vind ik dat dit servies ALTIJD kan, maar het staat natuurlijk helemaal fantastisch wanneer er een meisje op komst is. (Of wanneer dit de lievelingskleur van de aanstaande moeder is!) Combineer met roze taartplateaus en roze bloemen en je maakt het zo helemaal af! En natuurlijk kun je die taartplateaus ook bij me huren!

                                                                               

Babyshower in Purmerend - dek de tafel voor een jongen

Wanneer je wel graag een high tea servies wilt huren, maar liever niet van die roze en lila tinten op tafel wilt, omdat er bijvoorbeeld een jongen op komst is (of je gewoon net een wat andere sfeer op tafel wilt), kun je ook kiezen voor servies met blauwe decoratie! Geeft net zo'n mooi effect! Combineer met bijvoorbeeld blauwe hortensia en de babyshower kan niet meer stuk!

(Trouwens, ik heb het hier over roze voor een meisje en blauw voor een jongen. Mij maakt het helemaal niets uit welke kleur je voor welk geslacht gebruikt en wil ook totaal niet stereotyperen!)

Babyshower in Purmerend - producten

In de webshop vind je wegwerpservies en feestdecoratie, die ook heel goed bij een babyshower te gebruiken zijn; denk bijvoorbeeld aan zo'n leuke caketopper, waarmee je iedere taart omtovert! Of leg die leuke hartjes-servetten op tafel! In de slideshow hieronder klik je zo door naar al die leuke (babyshower-)artikelen!

Servies huren in Purmerend

En natuurlijk kun je niet alleen voor babyshowers terecht bij Cake Obsesssion Tablestyling! Denk ook eens aan Moederdag, of een gezellige verjaardag of vriendinnenmiddag! Een high tea is geschikt voor elke gelegenheid en je kunt er eindeloos mee variëren, door er telkens een leuk thema aan te verbinden!

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel