High tea compleet!

Nu ook verzorging van je high tea! 

Als je bij mij servies huurt, of zelfs de tafel laat dekken door mij, ben je al een eind op weg met kiezen voor gemak. Het enige waar je dan nog zelf voor moet zorgen, is eten! Dat kun je zelf maken of kopen, maar dan moet je altijd nog bedenken wat je je gasten voorschotelt. Wat als ik je nu vertel dat je vanaf nu een high tea box kan bestellen bij me, wanneer je servies huurt of de tafel laat dekken!

Een complete high tea

In samenwerking met Bij Moeders in de Kosterij in Middenbeemster kan ik de inwendige mens verzorgen! Bij Moeders verzorgt een heerlijke high tea op maat, bestaand uit zoete en hartige lekkernijen, broodjes, soep, hartige taart, en bonbon én thee (!) van biologische en boerenlogische lokale producten. Het is geen standaard high tea en de inhoud wisselend, op het seizoen. Én het is mogelijk een vegetarische, lactosevrije of glutenvrije high tea te bestellen! Zeker weten dat je hiermee (natuurlijk in combinatie met mijn vintage servies) een fantastische middag hebt!

Bestellen?

Een high tea box op maat kost € 22,95 per persoon, exclusief servieshuur of tafeldekken. Bestellen kan hieronder! Ik neem dan contact op met je voor een afspraak over de servieshuur of tafeldekken. 

Voor de high tea geldt de volgende minimale besteltermijn:

♥ tot 8 personen 24 uur vantevoren

♥ tot 20 personen 36 uur vantevoren

♥ meer dan 20 personen 48 uur vantevoren

Graag wat langer van tevoren indien je vegetarisch, lactose- of glutenvrij wilt bestellen.

 

Wanneer ik de tafel dek op locatie in combinatie met de high tea box, zorg ik ervoor dat die box samen met het servies bij je geleverd worden. Je hoeft dus niet apart de deur uit om de high tea op te halen! Onderstaand bedrag wordt voor het tafeldekken berekend:

 tafeldekken tot 6 personen: € 30,00

 tafeldekken tot 12 personen: € 42,50

 tafeldekken tot 18 personen: € 55,00

 tafeldekken tot 25 personen: € 67,50

In dit bedrag zitten tafelkleed, bloemen, afwassen. Exclusief kilometervergoeding à € 0,50 per km. Voor Purmerend en Zuidoostbeemster bereken ik geen kilometervergoeding. Helaas ben ik wel genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen wanneer je buiten een straal van 25 km buiten Purmerend woont. Op de tarievenpagina vind je meer informatie.

 

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel