Servies huren Amsterdam

Servies huren Amsterdam

Ben jij van plan een high tea te organiseren en heb je daarvoor servies nodig? Dan ben je bij Cake Obsession Tablestyling aan het goede adres! Je kunt bij mij vintage / brocante servies huren (je weet wel, dat servies van opa en oma) en zelf de tafel dekken, óf ik kom de tafel bij je dekken op locatie! Dat kan bij je thuis of waar je je tafel maar wilt neerzetten. Als ik er maar kan komen met de auto. Ik werk vanuit Purmerend en dan zijn Amsterdam en de rest van Noord-Holland dichtbij. 

Je kunt het servies afhalen en terugbrengen, maar tegen een km-vergoeding (binnen een straal van 25 km rondom Purmerend) breng en haal ik het servies. Amsterdam centrum uitgezonderd, tenzij ik voor de deur kan parkeren. (Evt. parkeerkosten worden doorberekend.) Wanneer je buiten die 25 km straal woont, ben ik helaas genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen. 

High tea servies huren op maat in Amsterdam

Wanneer je servies nodig hebt, kun je precies aangeven wat je wilt huren. Stel dat je wél kop en schotels hebt, en dus alleen borden wilt huren, dan kan dat. Maar je kan ook een "compleet" high tea servies huren. Jij geeft aan dat je voor een bepaald aantal personen een high tea organiseert, dan zorg ik ervoor dat de juiste aantallen kop en schotels, gebaksbordjes, theepotten enzovoort klaarstaan. "Compleet" betekent dat je voldoende serviesonderdelen hebt om je tafel helemaal te dekken, het servies is mix en match, maar juist door die verschillende dessins creëer je een echte high tea-sfeer.

 Bij deze high tea voor een klein gezelschap koos ik voor servies met voornamelijk roze bloemen. Door dit te combineren met de donkerroze gerbera's ontstond een intieme sfeer; het was dan ook een high tea voor een select gezelschap. Dat kan dus ook! Je kunt een high tea voor 2 of 5 personen organiseren, maar ook voor groepen tot 35 personen kun je bij Cake Obsession Tablestyling terecht!

 

 

 

Je kunt er ook voor kiezen om de tafel door mij te laten dekken, dan krijg je het totale pakket; ik neem (kanten) tafelkleden, vaasjes met bloemen, etagères, schalen en natuurlijk het bloemetjesservies mee. Totaal GEMAK dus! 

Voor meer informatie lees je mijn blog of check je de tafelstyling-pagina!

Babyshowers en Moederdag vieren met een high tea!

Een high tea leent zich voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld voor een babyshower of voor Moederdag! Dek de tafel met vintage servies en zet mommy-to-be of je moeder in de spotlight! En hoe je dat doet? Daar heb ik tips voor: zo organiseer je een top-babyshower! En mocht je vragen hebben of meer willen weten, dan mag je me natuurlijk altijd een bericht sturen!

 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel