Over mij

En wie is dan het gezicht achter Cake Obsession Tablestyling?

Lisette, ongeveer ergens midden 40, moeder van 2 prachtige zoons, echtgenote van een fantastische man en dol op taart en alles wat daarmee te maken heeft. 

Jaren geleden begon ik met bakken van taarten en cupcakes en ik heb altijd gedacht dat ik daarin iets zou gaan doen. Echter, die markt is zo drukbegraasd met zoveel meer getalenteerde mensen, dat ik dat graag aan hen overlaat. Bakken blijft wel een passie en een rode draad in mijn leven (vandaar de naam Cake Obsession, die ik al in 2011 geleden liet vastleggen - in een van m'n blogs kun je daar trouwens meer over lezen) en ik deel hier dan ook graag een aantal recepten met jullie.

Liefde voor servies

Wat nóg verder teruggaat is de liefde voor servies. Ik schreef er zeker 10 jaar geleden eens een blog over; schaaltjes, schaaltjes en nog meer schaaltjes (en misschien deel ik dat stukje schrijfwerk nog eens. Hier kun je mijn andere blogs terugvinden.). De kasten staan vol. Ik houd er dan ook van om tafels mooi te dekken en alles uit de kast te halen. In assortimenten van winkels miste ik zelf altijd een verscheidenheid aan taartplateaus en dergelijke. Er is vaak maar keus uit 1 wit plateau en 2 etagères. Ik wilde dan ook meer keus hebben, en begon Cake Obsession waar ik nu stukje bij beetje het assortiment uitbouw.

 

 

P.S. deze (te gekke, al zeg ik zelf) foto is gemaakt door Joyce van Enjoy Photography! Zij maakt de mooiste en leukste foto's van vrouwelijke ondernemers! Overigens, de foto's in de header zijn ook van haar!

© 2021 - 2023 Cake Obsession | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel