Over mij

Vintage servies amsterdam noordEn wie is dan het gezicht achter Cake Obsession Tablestyling?

Lisette, inmiddels ruim over de tweede helft van de 40, moeder van 2 prachtige zoons, echtgenote van een fantastische man en dol op taart en alles wat daarmee te maken heeft. 

Jaren geleden begon ik met bakken van taarten en cupcakes en ik heb altijd gedacht dat ik daarin iets zou gaan doen. Echter, die markt is zo drukbegraasd met zoveel meer getalenteerde mensen, dat ik dat graag aan hen overlaat. Bakken blijft wel een passie en een rode draad in mijn leven (vandaar de naam Cake Obsession, die ik al in 2011 geleden liet vastleggen - in een van m'n blogs kun je daar trouwens meer over lezen) en ik deel hier dan ook graag een aantal recepten met jullie. Overigens is de naam inmiddels aangepast naar Cake Obsession Tablestyling, omdat ik nog altijd wel een obsessie met taart heb, maar dit vooral over het aankleden van jouw tafels gaat!

Liefde voor servies

Wat nóg verder teruggaat is de liefde voor servies. Ik schreef er zeker 10 jaar geleden eens een blog over; schaaltjes, schaaltjes en nog meer schaaltjes (en misschien deel ik dat stukje schrijfwerk nog eens. Hier kun je mijn andere blogs terugvinden.). De kasten staan vol. Ik houd er dan ook van om tafels mooi te dekken en alles uit de kast te halen en zo kan ik mijn (in de loop der tijd verzamelde) vintage servies ook meer gebruiken! Tevens mis ik in assortimenten van winkels altijd een verscheidenheid aan taartplateaus en dergelijke. Er is vaak maar keus uit 1 wit plateau en 2 etagères. Ik wilde dan ook meer keus hebben, en begon Cake Obsession waar ik nu stukje bij beetje het assortiment uitbouw.

Daarnaast, misschien wel het belangrijkst, is het míjn missie om jouw high tea om te toveren tot een tópfeest, en je compleet te ontzorgen!

 

 

P.S. deze (te gekke, al zeg ik zelf) foto is gemaakt door Joyce van Enjoy Photography! Zij maakt de mooiste en leukste foto's van vrouwelijke ondernemers! 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel