Babyshower

Een high tea op je babyshower

Ben je aangesteld om een babyshower te organiseren voor je (schoon)dochter, vriendin, zus, buurvrouw en zoek je de perfecte manier om dit te vieren? Dat doe je natuurlijk met een high tea! Je kunt de aanstaande moeder enorm verrassen met een mooi gedekte tafel en lekkere hapjes! 

Als je een kleiner gezelschap hebt, kun je de tafel dekken. Bij een grotere groep (denk aan 20+ personen) is het misschien een idee om het servies en hapjes als een buffet op te stellen. Maar meerdere tafels dekken kan natuurlijk ook! Zolang de “mother to be” maar het middelpunt blijft!

Dek je de tafel zelf of laat je het doen?

Je kunt de kasten in duiken op zoek naar servies, je kunt servies lenen van je moeder of buurvrouw, maar je kunt ook bij mij servies huren. Ik heb de beschikking over een flinke hoeveelheid vintage servies, waarmee je je tafel echt die high tea sfeer kunt meegeven!

Als je het niet ziet zitten om de tafel te dekken, geen idee hebt hoe, of geen tijd hebt, dan kan ik ook de tafel voor je dekken! Dan breng ik een leuke mix en match aan vintage servies, (kanten) tafelkleed en bloemen mee. Ik zorg ervoor dat je tafel er tiptop uitziet voor de gelegenheid en jij hebt een hele zorg minder! Voor nóg een zorg minder kun je ook nog even mijn blog over babyshowers lezen; met ideetjes, tips én een leuke printable!

Hoe krijg jij mijn servies op jouw tafel?

Je kunt me altijd een berichtje sturen als je vragen hebt, of wilt reserveren!

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel