Kinderfeestjes

Drink een "chique"kopje thee!

Wil je het kinderfeestje van je dochter of zoon gezellig thuis vieren? Een high tea op je kinderfeestje is natuurlijk hartstikke leuk. Gecombineerd met wat leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld zelf cupcakes versieren, heb je een ontzettend gezellige middag en vliegt de tijd!

 

High tea servies voor een kinderfeestje in stijl

Een high tea wil je dan natuurlijk wel in stijl aankleden. Hiervoor heb ik een leuk gekleurde mix te huur! Het servies dat ik hiervoor heb, is wat minder kwetsbaar  dan het vintage bloemetjesservies en het meeste mag wél in de vaatwasser.

Net zoals bij het huren van servies voor de high tea, geldt dat ik ook op locatie de tafel kan komen dekken.

Wanneer je ervoor kiest om de tafel door mij te laten dekken, krijg je het totale pakket; ik neem (kanten) tafelkleden, vaasjes met bloemen, etagères, schalen en natuurlijk het servies mee. Ik haal het ook weer op en doe de afwas! Makkelijker kan bijna niet!

Je kunt de gedekte tafel ook leuk combineren met items uit de webshop; voor een zeemeerminnenfeestje of bloemenfeestje kun je de tafel afstylen met bijvoorbeeld mooie servetten en cupcake kits. Klik hieronder in de slideshow direct naar deze items!

Hier vind je de tarieven voor verhuur van los servies. Voor het huren van servies, een offerte voor tafeldekken op locatie of overige vragen, kun je hier contact opnemen.

P.S. er hoeft trouwens geen thee in de potten, als de kleine high tea-gasten daar niet van houden...! Limonade schenkt ook prima uit een theepot!

 

© 2021 - 2023 Cake Obsession | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel