Een nieuw onbeschreven jaar!

Happy new year (alweer een maand geleden!)

En zo is het alweer bijna eind januari... mijn hemel, wat vliegt de tijd toch! Zo ben je in de laatste maand van 2022 druk bezig met Sinterklaas (voor ons was dit waarschijnlijk wel het laatste jaar met een "gelovige") en kerstversiering, zo is het tijd om alle kerstbomen weer op te ruimen! Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar (bij mijn baan in loondienst) ruimde ik de kantoorboom op, en later die week heb ik thuis ook de bomen opgeruimd (...ja, dit jaar hebben we boven ook een kerstboom opgezet voor de kinderen...). Persoonlijk vind ik dat dan ook wel weer fijn; een schoon en opgeruimd begin van een nieuw jaar! En nu is dit nieuwe onbeschreven jaar alweer bijna een maand oud!

Wat brengt 2023 ons?

En wat voor jaar gaat dit worden? Ik hoop voor mezelf en Cake Obsession dat dit een jaar van groei en (persoonlijke) ontwikkeling gaat worden. Ik ben daar aan toe en vind dat Cake Obsession een groeispurtje verdiend, Maar hoe dan? Er zijn wel wat gebieden die wat aandacht nodig hebben:

Zichtbaarheid; achter de schermen ben ik al een tijdje bezig om mijn zichtbaarheid te verbeteren. Helaas merk ik daar nog niet heel veel van, maar ik weet ook dat dat tijd nodig heeft. Op social media is het bereik niet heel groot, dus ik ga me verdiepen in hoe dat kan verbeteren. Ook de website heeft verbetering nodig! Daar ligt (nog steeds) een hoop werk! Ik heb een heel uitgebreide SEO-scan van de website waarmee ik aan het werk ben.

Het assortiment van het servies en feestdecoratie moet ik verder onder de loep nemen. Ik vind dat ik echt heel leuke dingen in de shop heb, maar het sluit, naar mijn idee, niet helemaal lekker aan bij wat men zoekt, of ik heb een te smal aanbod, waardoor men "wegzapt". Ook hierin komt verandering, want ik heb wel een aantal ideeën! En een vraag aan jou (als je mijn blog leest); wat zou jij willen zien in de shop? 

Verhuur van servies en tafeldekken; hier komt ook een kleine verandering in. Of liever gezegd, een uitbreiding, Ik heb het afgelopen weekend mogen aankondigen via social media! Het is vanaf nu mogelijk een high tea box te bestellen wanneer je servies huurt of de tafel laat dekken door me. Dan hoef je écht helemaal nergens meer aan te denken, je hoeft alleen maar aan te schuiven! De high tea wordt verzorgd door Bij Moeders in de Kosterij en heeft een wisselende inhoud. De enige constante factor is, is dat het lekker, biologisch, en met aandacht gemaakt is.

Een kleine aanpassing

Daarnaast heb ik nog wat anders (niet onbelangrijks) te melden; alhoewel ik de naam Cake Obsession nog altijd bij mij vind passen, vind ik ook dat 'ie niet helemaal de lading dekt. En soms krijg ik inderdaad vragen of ik écht geen taarten bak... Daarom heb ik besloten iets toe te voegen aan mijn naam en gaat Cake Obsession vanaf NU verder als Cake Obsession Tablestyling! Want tafels dekken, tafelstyling en taartservies zijn toch de dingen waar ik me het meest mee bezighoud! Het logo zal een beetje aangepast worden en binnenkort te zien op de website, maar vooralsnog blijven URL, e-mailadres e.d. gelijk. Wat ook niet verandert, is het plezier dat ik in Cake Obsession heb!

Trouwens, volgende week is het een jaar geleden dat de website voor het eerst live ging, Een JAAR! Over "de tijd vliegt" gesproken zeg! Er is veel gebeurd in het afgelopen jaar en ik kan (nogmaals) alleen maar hopen dat er in het komende jaar ook veel gaat gebeuren; zoals ik al zei, ik wens voor groei en ontwikkeling. Ik blijf er in ieder geval mijn best voor doen!

Mocht je ondertussen vragen hebben over wat ik doe, wat ik eventueel voor je kan betekenen, of anderszins, dan kun je me altijd een bericht sturen! Blijf me in ieder geval vooral volgen op social media, dan ben je het snelst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel