Shoptips bij Cake Obsession

Naast inmiddels een enorme verzameling vintage servies in de verhuur, verkoop ik (natuurlijk) ook nieuw servies. Voornamelijk taartservies; bordjes en plateaus, maar ook mooi en leuk wegwerpservies voor de tuinfeestjes en picknicks. Ik ben wel van plan daar binnenkort verandering in te brengen en wat assortiment uit te breiden, maar hoe en wat volgt later. Inmiddels is er wel een aantal items in de sale.

Favorieten

Ik zei het volgens mij in m'n eerste of tweede blog al; de artikelen die ik wil verkopen, zou ik het liefst ook zelf in de kast willen hebben staan. Als ik artikelen zie, denk ik er eigenlijk altijd gelijk een sfeer bij. En erger nog, welke kleur taartjes er mooi op uitkomen... dat is nog zo'n zwak inderdaad. Eten. Laten we het daar maar een ander keertje over hebben!

In ieder geval, je hebt altijd artikelen die boven het maaiveld uitsteken. Dit zijn op dit moment mijn favorieten:

Gebaksbordje Blauw Bloesem met de bijpassende serveerschaal; ik ben gek op de combinatie wit met blauw. Ik weet niet of je het gezien hebt op één van "de socials", maar laatst dekte ik een tafel met vintage servies in wit-blauw. Dat gaf zo'n mooi effect!

Etagère Ice & Slice; het servies van deze ontwerpster, Yvonne Ellen, kenmerkt zich door pastel en lieve diertjes. Ik vind de etagère daarvan zo'n mooi voorbeeld. Zet deze op tafel met (pastel) macarons bijvoorbeeld en je hebt een instant feestje. En wat ik mooi vind, je kunt dit ook zo mooi combineren met een rustige basis in wit. Die combinatie geeft je tafel net even wat meer cachet.

English Garden bordjes met de bijpassende servetten; als je op zoek bent naar mooi wegwerpservies, dan ben je bij Meri Meri aan het goede adres. Die gewone witte (plastic) wegwerpbordjes zijn echt verleden tijd! Met deze mooie bloemenbordjes en -servetten til je je tuinfeest naar een hoger niveau. En je kunt het natuurlijk helemaal afmaken met de slinger uit dezelfde serie.

Hieronder klik je direct door naar deze artikelen!

Mix en match

Ook met nieuw servies kun je mixen en matchen voor een gezellige sfeer op tafel! Combineer bijvoorbeeld basic wit en donkerblauw servies met de Blauw Bloesem serie op een hagelwit tafelkleed. Succes gegarandeerd! Of pak voor een "dramatischer" effect een donkerblauw kleed. En zoals ik net zei, een wit servies combineert heel mooi met de pastel onderdelen van Yvonne Ellen. En wat ik ook fantastisch vind, witte vintage onderdelen in combinatie met de pastels. Je kunt eigenlijk alle kanten op (en misschien is het tussen de regels door te lezen; ik word er helemaal enthousiast van!).

Uiteindelijk zijn er eigenlijk zijn er maar weinig regels als het gaat om combineren van servies. Zolang jij het mooi vindt, kun je het gewoon op tafel zetten!

En dat is natuurlijk wat ik óók doe; als je je tafel gedekt wilt hebben, kun je altijd contact met me opnemen. Je kunt me hier blijven volgen of via Instagram of Facebook. Tot de volgende keer! 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel