Een echte verrassing voor Moederdag!

Wat is nu een echte verrassing voor Moederdag?

Moederdag komt eraan, en natuurlijk wil je niet aankomen met een zelf gekleide asbak. In de shop vind je een heleboel leuke cadeaus, zoals de set borden in hartvorm (zie de slideshow hieronder, daar klik je gelijk door naar lieve cadeaus voor mama!). Maar wil je je moeder nu eens écht verrassen? Geef haar dan jouw onverdeelde aandacht én tijd! En hoe doe je dat dan precies? Organiseer een Moederdag-high tea!

Een Moederdag-high tea en het organiseren daarvan!

Een high tea organiseren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Het allerbelangrijkste is, dat de persoon om wie het gaat (in dit geval moeder*) aanwezig is op de juiste tijd op de juiste plek! Begin met te bedenken waar je de high tea wilt houden; woon je zelf nog thuis, dan is dat het meest handig, maar ben je het huis uit, wil je het dan bij jezelf doen of ga je met je spullen naar je moeder toe?

*ik schrijf over moeder, maar ik begrijp als geen ander dat niet iedereen dezelfde band heeft met haar/zijn moeder. Of dat er misschien geen moeder meer is. Of dat je juist een stief-, pleeg- of bonusmoeder hebt. En dat dat misschien best vervelend, naar of juist heel fijn kan zijn. Maar ik heb geen enkele intentie om iemand te kwetsen met deze blog!

Als je daarin een keus hebt gemaakt, ga je kijken wat je nodig hebt. Als je een high tea organiseert, dan heb je in ieder geval per persoon nodig:

-              kop en schotel

-              theelepel + gebaksvorkje

-              bordje; ik kies er zelf voor om een klein gebaksbordje óp een ontbijtbordje te zetten. Dat geeft een mooi vol effect (en                       het kan bovendien praktisch zijn wanneer je zoet én hartig eet)

-              champagneglas

-              theetipje

 

En dan heb je per 2 à 3 personen nodig:

-              theepot

-              grote schaal voor hapjes

-              etagère

-              taartplateau

-              kommetje voor theezakjes

-              optioneel een roomstelletje

 

Je kiest een mooi (gestreken) tafelkleed, bloemen (misschien wel de lievelingsbloemen van je moeder) en samen met mooi servies, dek je een onvergetelijke tafel! Zorg voor wat lekkere hapjes, sandwiches, scones, misschien een lekker glaasje bubbels, ga samen aan tafel en zo heb je fantastisch moederdagcadeau!

Ik heb geen / niet voldoende servies, wat nu?

Je kunt natuurlijk de kast van je moeder induiken, maar dat is niet echt handig als je dit als verrassing wilt houden. Dus, tadaaa, hier heb ik de PERFECTE oplossing voor je! Bij Cake Obsession Tablestyling vind je vintage servies te huur om je tafel te dekken voor een Moederdag-high tea. Het servies is “mix-en-match”, maar omdat je in hetzelfde thema (namelijk vintage) blijft, is het meeste echt goed te combineren.

Welke opties zijn er als ik servies wil huren?

Er zijn verschillende mogelijkheden, van zelf doen tot compleet gemak! Ik zet het even op een rijtje:

Je kunt het servies huren, met de volgende mogelijkheden:

- Jij geeft aan wat je nodig hebt; als je bijvoorbeeld zelf redelijk compleet bent, maar toch een aantal dingen mist, kun je die huren.

- Je kunt ook aangeven dat je een complete high tea set voor x aantal personen nodig hebt.

- Je kunt het bij me ophalen en terugbrengen óf ik breng en haal het (of een combinatie daarvan)

- Jij doet de afwas óf ik

Je kunt servies huren én ik dek je tafel. Dan breng ik het en haal ik het op, en ik neem tafelkleed en bloemen mee.

- De afwas kun je zelf doen, óf ik trek mijn huishoudhandschoenen aan en pak de afwasborstel.

Je vindt een volledig tariefoverzicht op de website, maar je kunt mij natuurlijk contacteren voor een offerte. Dan bespreken we je wensen en zorgen we samen voor een Moederdag om nooit te vergeten!

 

P.S. en natuurlijk kun je ook servies huren voor vaderdag. Of Valentijnsdag, een babyshower of de start van een vrijgezellenmiddag. Of "gewoon" voor een high tea samen met je vriendinnen! Er is altijd wel een gelegenheid te vinden, waarbij het de moeite waard is om je tafel mooi te dekken en samen te zijn!

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel