Dag 2022, hallo 2023!

It's the most wonderful time of the year

En tegelijkertijd ook de tijd waarin we het meeste terugblikken, reflecteren, ons afvragen waar de tijd is gebleven! En we ons realiseren dat de tijd die we doorbrengen met degenen van wie we het meest houden, ook het meest waardevol is.

Én natuurlijk echt een tijd van lijstjes! Ik heb me afgelopen weekend krom gelachen om "Even tot hier" (één van de weinige televisieprogramma's die ik graag kijk), waarin het feit dat óveral lijstjes van gemaakt worden belachelijk werd gemaakt! Maar het is natuurlijk wel zo. Er is trouwens aan het eind van het jaar maar één lijstje waar ik steevast aan meewerk en dat is de Top2000. Ik stem, ik luister en geniet van de programmering rondom dit muziekevenement. Maar ik ben het nooit eens met de nummer één... ik vind "Bohemian Rhapsody" echt een draak van een nummer!

Mijn eigen lijstje 

Maar, dan kan ik eigenlijk toch niet achterblijven met terugblikken op dit jaar. Dit jaar was bijzonder en meer nog kan ik het in deze woorden samenvatten:

NIEUW BEGIN; ook al werd Cake Obsession al per 1 oktober vorig jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de website is natuurlijk op 1 februari van dit jaar live gegaan. Een begin van een heel nieuwe "carrière" in webshopland... nou ja, carrière kan je het absoluut nog niet noemen natuurlijk, maar de eerste stappen zijn gezet. Een ander nieuw begin dit jaar, was een nieuwe baan per 1 mei... afscheid nemen van een vertrouwde plek (want 17 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf) was spannend, maar voor mij héél erg goed. Het was er meer dan 100% tijd voor!

UITDAGING; met vrijwel nul ervaring in de digitale wereld was het wel een uitdaging om in elkaar te zetten hoe ik de website voor ogen had. En nog ben ik er constant aan aan het sleutelen. Het is een constante zoektocht naar wat en hoe, en af en toe eens hulp vragen (wat ook een uitdaging is voor mij, haha), maar uiteindelijk kom ik er wel uit.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING; één van de dingen die erbij horen wanneer je een plaats op het wereldwijde web wilt innemen, is zorgen dat mensen weten dat je er bent. Anders heeft het weinig nut. Voor mij betekende dat wel dat ik meerdere drempels over moest; ik moest gaan netwerken en uiteindelijk ook mezelf laten zien... Het heeft even geduurd, maar ik durfde dat dus uiteindelijk wel. Met best wat positieve reacties als gevolg, hoe leuk is dat! Voor de één heel makkelijk, voor mij een overwinning!

Misschien kan ik nog wel meer bedenken over 2022, maar laat ik jullie daar niet mee vervelen! Nog één ding over afgelopen jaar; ik wil jullie in ieder geval enorm danken voor de bestellingen, opdrachten, reacties, contacten! Hierdoor kan ik verder met Cake Obsession en dat maakt het de moeite waard!

Hallo 2023!

En nu komt het nieuwe jaar eraan! Hebben jullie al doelen gesteld of laten jullie het komen zoals het is? Ik merk dat ik het ook wel fijn vind om dingen gewoon te laten gebeuren, maar dat is met een bedrijf niet zo verstandig. Ik heb mezelf dus wel een paar doelen gesteld. Die zal ik nog niet delen met jullie, omdat ik daar wel wat aan wil "finetunen", maar zal daar in de loop van de tijd wel op terugkomen. Voor 2023 heb ik ook wel een paar woorden; 

 SAMENWERKING; één van de doelen die ik heb, is te zoeken naar een samenwerking. Op welk vlak laat ik nog even in het midden, maar er zit nu al iets in de pijpleiding en daar hoop ik in januari wat meer over te delen.

 UITDAGING; ik blijf uitgedaagd worden om een goede website neer te zetten, maar vooral te verkopen. En vooral méér te verkopen. Want hé, ik wil uiteindelijk mijn brood ook graag beleggen ;-) 

 PERSOONLIJKE ONTWIKKELING; Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak wil ik me blijven ontwikkelen. Omdat ik merk dat alles om ons heen verandert, zal ik zelf ook moeten groeien. En dat wil ik van harte aangaan.

Je ziet het, twee van de drie woorden zijn hetzelfde als dit jaar, maar dat neemt niet weg dat 2023 hetzelfde wordt als dit jaar. Integendeel; het nieuwe jaar wordt, hoop ik, een jaar van groei en ontwikkeling.

Voor nu wens ik iedereen een heel fijne, mooie en liefdevolle Kerst toe! Heb het fijn samen en maak er een mooie jaarwisseling en een fantastisch 2023 van! 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel