Holiday gift guide!

OK, normaal ben ik niet zo van de Engelse benamingen en blijf ik alles stug in het Nederlands benoemen. Maar ik vind "holiday gift guide" wel gewoon heel leuk klinken, dus vandaar de titel! En wat houdt dat dan in, zo’n guide? Heel simpel, een paar (cadeau)tips op een rij voor de komende feestperiode! Voor een ander of gewoon lekker voor jezelf! Vandaar dat ik ook wat vroeger in de maand dan normaal kom met dit blog, zodat je op je gemak even kunt kijken én bestellen! Ben je in ieder geval lekker op tijd voor de feestdagen. Want, onthoud, vanaf vandaag is het

* nog 20 dagen tot Sinterklaas

* nog 40 dagen tot Kerst

Cadeaus onder de 15 euro!

1. Sterretjes – supergeschikt voor een feestelijk dessert met de feestdagen! 2. Taarttopper Love - gewoon een lief gebaar  3. Gebaksbordje Element groen – staan zó leuk op een kersttafel! 4. Kaarsjes – geen uitleg nodig! In deze periode zet ik overal kaarsjes neer! Groot of klein, zoals deze, altijd geschikt voor een gezellig hoekje.  5. Simply eco servetten, in roze of 4 verschillende kleuren – mooi om de (brunch)tafel mee af te maken.  6. Gebaksbordje Teckel – met een gouden randje en feestmuts altijd klaar voor een feestje!

Cadeaus boven de 15 euro!

 7. Bewaarblikken – altijd leuk voor iemand die een hoop snuisterijtjes heeft, of zelfgebakken koekjes wil bewaren   8. Serveerschaal blauw bloesem – fantastisch om gebakjes op te serveren of gevuld speculaas met Sinterklaas! 9. Big Hug cakestand – om mooie (kerst)baksels uit te lichten op tafel 10. Serveerschaal Toucan - met letterlijk een kers op de taart... oh nee toucan!

En er staat natuurlijk nog meer in de shop hè. Bijvoorbeeld als je iemand een lief kaartje wilt sturen, dan heb ik die ook!

Gratis inpakservice

En, als je vanaf nu (15-11-22) t/m Kerst een bestelling plaatst, geef dan aan in de opmerkingen of het een cadeautje is, dan pak ik het gratis in! Mag je ook nog even zeggen of het namens de Sint of voor onder de boom is, dan voorzie ik het van een passend papiertje.

Natuurlijk kun je ook nog steeds je tafel (laten) dekken met vintage servies. Neem vooral contact op met me voor de mogelijkheden!

Fijne aanloop naar alle feestdagen iedereen!

 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel