Herfst in aantocht

Ook al wil ik er echt nog niet aan denken, zo in augustus, ik moet me toch echt al met de herfst (en zelfs al met de winter) gaan bezighouden.  Onze vakantie is achter de rug, de jongens gaan over ruim een week alweer naar school, en dus moeten de handen weer uit de (korte) mouwen! Voor mijn gevoel gaan alle seizoenen in de war, nu ik bezig ben met de webwinkel. De tuinfeestjes beginnen plaats te maken voor knussere bijeenkomsten binnen. En ook op social media begin ik hier en daar al herfst-content te zien (en stiekem ook al Kerst!).

Seizoensservies?

Wat, vraag ik mij heel erg af, kan ik nou doen om herfst te krijgen in mijn shop? Servies is in principe tijdloos; al het servies dat in de shop staat gebruik je net zo makkelijk 's zomers als 's winters... En een paas- of kerstservies heb ik er niet in staan. Nog niet. Waar ik overigens ook wel echt gek op ben; zelf heb ik een basis kerstservies in de kast staan (man vindt het eigenlijk onzin) en daar komt ieder jaar wel iets bij. Niet per sé van dezelfde lijn, want ik houd wel van mix en match, maar dat mag duidelijk zijn. En losse kerstschaaltjes zijn altijd wel te gebruiken!

Wat past bij herfst?

Maar goed, de seizoenen zijn voor mij in de war. Eerst maar eens bepalen wat er nou echt bij de herfst hoort. Wind, regen, een bos- of strandwandeling, lekker uitwaaien en daarna binnen opwarmen. Met in je handen een lekker dampende kop thee! Dat is waar ik aan denk! En nu ik er zo over nadenk, klinkt dat toch eigenlijk niet zo heel erg verkeerd! Dus, bij de herfst hoort ook “binnen”… en als ik dan in mijn eigen straatje denk (wat natuurlijk moet, want ik wil dit draaiende houden), denk ik aan gezellig sámen thee drinken, met een hapje erbij, misschien een lekker glaasje! Ik haalde het eerder al aan op social media, de laatste maanden zijn hectisch geweest. Niet alleen voor mij, gok ik zo, maar voor ons allemaal. Dan is het dus nu juist de tijd om een gezellige bijeenkomst te plannen, om tóch je verjaardag te vieren, om misschien wel een vrijgezellenmiddagje te doen (of moeder-, zussen-, tantes-, nichtjesmiddag) of een babyshower te plannen. Er komen trouwens binnenkort nog wat kleine items binnen om je taart te versieren (iets met een Cake Obsession, haha), perfect voor dit soort gelegenheden! Daarvan houd ik je zeker op de hoogte.

Vintage feestje!

En als je dan toch bezig bent met het plannen van je gezellige feestje, laat mij dan je tafel dekken! High tea’en met vintage servies; je hoeft het niet aan te schaffen en af te wassen. Ik kan het komen brengen en de tafel dekken of je huurt een set en dekt de tafel zelf. Makkelijker kan bijna niet. En er is veel mogelijk; als je bijvoorbeeld een wat groter gezelschap hebt dat niet aan tafel past, kun je misschien wel een taartjesbuffet met vintage servies neerzetten. Mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd contacteren! Dat kan natuurlijk hier of via Instagram of Facebook.  Wie weet, tot later!

 

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel