Zomer!

Ik was het blog voor deze maand begonnen met het verzamelen van picknick-(shop)tips, toen ik me realiseerde dat ik eigenlijk pas een shopblog geplaatst had. Natuurlijk is er wel een en ander bij gekomen in de shop, dus tips geven kan nooit kwaad. Die volgen later. Wat ik ook heel erg leuk (en mooi) vind, is vintage servies gebruiken voor je picknick. Maar als je kostbare of dierbare kopjes hebt, is dat misschien een beetje riskant. Dus komen die shoptips misschien toch van pas! En verder dacht ik je ook even te vertellen hoe het nu gaat met Cake Obsession.

How you doin’?

Cake Obsession is op 1 februari live gegaan. Dat betekent dat ik nu bijna een halfjaar onderweg ben met de website. Toegegeven, het is een hele klus om het te krijgen zoals ik het hebben wil. Ik heb vorige week aardig wat puntjes op de i kunnen zetten (die je natuurlijk niet ziet, maar ik op de achtergrond wel) en daar ben ik heel blij mee. Waar ik minder blij mee ben, is nog steeds mijn verhuurgedeelte. Ik kom er maar niet uit hoe ik het het beste kan inrichten. Ik heb al verschillende varianten geprobeerd, maar zie gewoon niet wat de ideale (en makkelijkste) oplossing is. Ik heb dan ook besloten om daar deze zomer even verder over na te denken. En misschien ligt de oplossing wel gewoon voor mijn neus, maar moet ik gewoon wat beter kijken! Ondertussen is mijn probleem wel dat ik steeds meer verzamel (en soms wat laat vallen) en dus ook echt mijn inventaris moet blijven bijwerken. Ook daar heb ik deze zomer tijd voor.

Er komt ook steeds meer bij in de winkel! Persoonlijk vind ik dat wat erin staat ook echt leuk en mooi. De aanvulling met kaartjes vind ik ook echt super en ik merkte dat ik daar misschien nog wel meer van wil hebben! Wat ik niet makkelijk vind, en misschien is het not-done om zoiets te benoemen (maar ik wil je eerlijk vertellen hoe het gaat en ook dat hoort erbij), is het gevoel dat ik moet “afwachten” tot er iemand bij me wil kopen. Mijn ongeduld speelt me ontzettend parten hier! Het enige wat ik kan doen, is werken aan mijn zichtbaarheid en vindbaarheid via bijvoorbeeld social media. En dat is iets wat ik deze zomer blijf doen.

Ook een keer off-line zichtbaar

Ik heb onlangs voor het eerst op een Ladies Night in een bioscoop gestaan, misschien hebben jullie het gezien op Instagram of Facebook. Een heel groot deel van de voorraad uitgestald op een tafel ziet er eigenlijk wel heel gezellig uit. En de meeste reacties waren dan ook positief, dat vond ik fijn. Natuurlijk zijn er ook mensen die alles te duur vinden, of te klein, of ze willen bordjes uit setjes ruilen. Ja, helaas, dat laatste is echt niet mogelijk. Ik heb wel wat dingen geleerd op deze avond; namelijk dat ik er best mag staan en me niet onzeker hoef te voelen; dat ik geen controle heb over wat mensen wel of niet willen kopen; en wat ik de volgende keer gewoon lekker thuislaat! Ik zeg volgende keer, want ik denk dat ik dit nog wel een keer ga doen.

Het mag duidelijk zijn, voorlopig blijf ik me dus wel bezighouden met Cake Obsession! Ik heb er nog steeds plezier in en vind het heerlijk om me te vergapen aan al het moois wat ik zou kunnen verkopen. 

Zomer = picknicktijd!

Tot slot nog een paar leuke artikelen om mee te nemen wanneer je gaat picknicken, want daar is de zomer bij uitstek de tijd voor.

 De blikken met dierenprintjes zijn superhandig om je muffins, broodjes, en andere lekkernijen in mee te nemen. En mocht je nog wat over hebben, dan kun je het erin bewaren.

 De Flower Garden bordjes zijn perfect om je meegebrachte lekkers op te serveren. En dat ze er mooi uitzien, is natuurlijk mooi meegenomen. Ik heb er ook nog bijpassende servetten bij!

 Een taartplateau van Designbite is praktisch onbreekbaar en dus superhandig als je je eten buiten wilt serveren. En hij ziet er ook nog eens mooi uit.

 En mocht je iemand willen uitnodigen voor een picknickfeestje (met taart); stuur eens een leuk kaartje!

In de slideshow hieronder klik je direct door naar de producten!

© 2021 - 2024 Cake Obsession Tablestyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel