Notentaart met gezouten caramel

Gezouten caramel, de hit voor alles in de afgelopen jaren. Chocola? Gezouten caramel erin. Pannenkoeken? Gezouten caramel erover. Dit recept is er net zo één, de combinatie van de koekbodem met de noten en de caramel zorgen ervoor dat dit recept bij ons een blijvertje is.

Het recept komt uit de Allerhande en heb ik in de loop van de tijd in allerlei variaries gemaakt (met bijvoorbeeld alleen cashewnoten). Ik verdubbel het recept ook wel eens en maak het dan in een braadslee, Je kunt er dan mooie vierkante blokjes van snijden, dat presenteert bij een high tea ook echt prima!

Helaas mag ik het recept niet publiceren, maar omdat ik dit zo lekker vind (en velen met mij) wilde ik jullie dit recept niet onthouden. Via de link kom je bij het originele recept terecht. Wel nog een tip die ik met je wil delen; laat de taart echt afkoelen! Je wilt je mond echt niet branden aan die hete caramel!

 

© 2021 - 2022 Cake Obsession | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel